Túrák két lábon, négy lábon és két keréken

Roxy a Világjáró Kutyus kalandozásai

Roxy a Világjáró Kutyus kalandozásai

2016 utolsó bringatúrája

Egy kis átverés :-)

2016. október 25. - Szórády József

2016 februárjában, a bringás túranaptár összeállításakor elhatároztuk, hogy idén is október 23. környékén fogjuk utolsó túránkat teljesíteni. A korábbi években volt már szikrázó napsütés, kellemes tavaszi hőfok e nap környékén, de előfordult, hogy az eddigi legkeményebb időjárást fogtuk ki. A szélsőségek, illetve inkább a nem pozitív élményeket nyújtó (vagyis pozitív élményt egyáltalán nem adó) túra elkerülése érdekében idén teljes egészében az időjárás előrejelzés(ek)re hagyatkoztunk. Mivel több portál is 10 fok körüli napközbeni hőmérsékletet és tartós esőt jósolt a hétvégére, eldöntöttük, hogy a tervezett két napos szlovákiai túrát eltoljuk jövőre. Mint már oly sokszor, most sem sikerült pontosan meghatározni az erre hivatottaknak a tényleges időjárást, kellemes napsütéses pihenőnapokat tudhatunk magunk mögött. Mi ezt a hét közepén már sejtettük, ezért, hogy ne maradjunk bringázás nélkül, a két teljes napos túrát helyettesítettük egy szintén szlovákiai, de határ közeli kiruccanással. A Győrhöz nagyon közel fekvő Medve (Medvedov) nevű településen pár sör és Becherovka társaságában búcsúztattuk el 2016 minden megtett méterének porát, sarát, szenvedését, de legfőképpen rengeteg élményét. Emellett már teljes odaadással a jövőbeli tervek megvalósításán kezdtük el törni a fejünket, ahogy a Legényanya című filmben is számtalanszor említették, illetve tették: "Béláim, gondolkodjunk!"

medve_2016.jpg

Ezzel a képpel szeretném a  nevében megköszönni az érdeklődést, számtalan letöltést, kedves hozzászólásokat és gratulációkat azt kiemelve, hogy hétvégi kiruccanásunkkal csak az idei bringatúrák értek véget, a gyalogtúrák és a beszámolók természetesen nem. A közeljövőben még több két, illetve négy lábon teljesítendő kirándulás vár ránk, a túraélményekkel pedig folyamatosan jelentkezem majd. Van bőven miről beszámolni... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://roxykalandok.blog.hu/api/trackback/id/tr4111838337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása